LEADÁSI PARAMÉTEREK

 Filmes anyagok (reklámfilmek és esettanulmányi videók): mp4 formátumban, kizárólag hd vagy full hd felbontásban. Az esettanulmányi videók hossza nem haladhatja meg a 3 percet!
 Képes anyagok: jpg, png vagy pdf formátumban, 300 dpi felbontásban
 Prezentációk: ppt, keynote, pdf formátumban. Terjedelem: maximum 10 slide
 Display típusú hirdetések: mp4, gif formátumban
 Weboldalak / közösségi médiás oldalak: a pályázati anyagon fel kell tüntetni a weboldal elérhetőségét
 Alkalmazások: az alkalmazás elérhetőségét fel kell tüntetni a pályázati anyagon, már nem futó alkalmazás esetén az alkalmazás tesztváltozatát kell benyújtani
 Mobilalkalmazások: az alkalmazás elérhetőségét fel kell tüntetni a pályázati anyagon, fizetős alkalmazás esetén promóciós kódot kérünk, hogy minden tartalomhoz hozzáférhessen a zsűri
 Nyomtatott anyagok: célszerű elektronikus formában feltölteni a pályázathoz tartozó tárhelyre, illetve nyomtatott formában beküldeni egy példányt a Kiadóba (cím: PPH Media, 1037 Budapest, Montevideo u. 3/b.), hogy döntőbe jutás esetén a személyes zsűrizésen teljes valójában is megvizsgálható legyen.

Leadás menete és az ehhez kapcsolódó technikai tudnivalók
Az online nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési feltételek elfogadásával küldhető el a pályázat.
Ezt követően érkezik egy visszaigazoló email a korábban megadott címre, amely tartalmazza a hozzáférést a pályázatot bemutató dokumentációk feltöltésére szolgáló felhőhöz.


Ugyanazon kampány több kategóriában való indítása esetén, amennyiben különbözőek az azokhoz tartozó mellékletek, úgy kérjük ezen elemeket külön nevezésként feltölteni! 

A nevezési anyagokat kérjük, hogy ne töltse fel külön mappákba, illetve az anyagokat ne töltsék fel tömörítve!
​Törölni nem tud, módosítás esetén keresse a szervezőt!