Nevezés

A pályázó garantálja, hogy az alábbi űrlapon tényleges és valós adatokat ad meg.

A DMBP 2018 díjainak kihirdetése a megadott adatok (pályázó, társpályázó, megbízó) alapján történik.
Társpályázók esetén a DMBP díjaiért kapható M+ listás pontokat a pályázók az alábbi űrlapon megoszthatják egymás között. Amennyiben nincs megosztás feltüntetve, az M+ listás pontok egyenlő arányban oszlanak meg.
A nevezési anyagokon (esettanulmányi film, prezentáció és egyéb kiegészítő dokumentumok) semmilyen formában sem szerepelhet a pályázó ügynökség neve vagy logója, még a fájlok elnevezésében sem! Amennyiben a pályázatban a nevezési űrlapon kívül szerepel az ügynökség neve, az kizárást vonhat maga után.
 
A nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési feltételek elfogadásával adható be a pályázat. Ezek után érkezik egy visszaigazoló e-mail a korábban megadott e-mail címre, amely tartalmazza a hozzáférést a pályázatot bemutató dokumentációk feltöltésére szolgáló felhőhöz.
 
Ugyanazon kampány több kategóriában való indítása esetén, amennyiben különbözőek az azokhoz tartozó mellékletek, úgy kérjük ezen elemeket külön nevezésként feltölteni! 
A nevezési anyagokat kérjük, hogy ne töltse fel külön mappákba, illetve az anyagokat ne töltsék fel tömörítve!
Törölni nem tud, módosítás esetén keresse a szervezőt!

A nevezési díjat nyolcnapos banki átutalással a pályázati anyagok beérkezése után kiállított számla alapján kell befizetni, a fizetési határidő január 10. lesz. A nevezési díj befizetésének hiányában a pályázati anyagok nem zsűrizhetőek.
A versenyre csak olyan cégektől és jogi személyektől van módunkban nevezést elfogadni, amelyeknek a nevezés beérkezésének napján nem áll fent semmilyen tartozásuk a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft.-vel szemben!
 
 
A versenyre való regisztráció a nevezési díj elfogadásának, megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséget von maga után.
 
 
A nevezés díja: 34 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 44 323 Ft / nevezés)
Harmadik nevezéstől 32 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 41 783 Ft / nevezés)
Integrált kampányok 39 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 50 673 Ft / nevezés) 
 
 
A nevezési időszak lezásrult, amelyet először az online, majd a személyes zsűrizés követ.
Díjátadó: 2019.01.30-án, bővebb információ hamarosan...