ONLINE ZSŰRI

Barát Andrea

freelancer

Bojtor Dávid

Team Red

Digital Creative

Boroznaki Gergő

Crane

ügyfélkapcsolati igazgató

Brindza Gábor

Madhouse

ügyvezető

Farkas Vilmos

Leo Burnett

Creative Director

Forgács Péter

Intren

Senior Digital Consultant

Fülöp Richard

BOLD Ideas

Art director

Galambos Ádám

Adamsky

Account Director

Goneth Jácint

UP Advertising

kreatívigazgató

Heimberger Zsolt

Reon Digital

Managing Director

Kálmán Péter

NUR Neckermann-utazás Szolgáltató

Head of Marketing

Kovács Dániel

Roxer

kreatívigazgató

Kovács Levente

White Rabbit

Creative Director

Langer Vera

Isobar Budapest

Associate Creative Director

Lunczner Ádám

Mindshare

Digital Director

Marosi Gergő

Mito

kreatívigazgató

Nagy Dezső

Artificial Group

Creative Director

Novák Ferenc

Neo

Social Media Business Unit Leader

Pácsonyi Daniella

NLCafé

főszerkesztő

Pálfai Domokos

Uniomedia Communications

Creative Director

Pusztay András

Sziget

marketingkommunikációs igazgató

Szabó Veronika

HPS

Digital Account Director

Szalai Balázs

MEC/Wavemaker

Head of Content

Szoboszlay Renáta

Hammer-MS

Head of Social Media

Szőcs Wanda

OMD

Head of Planning

Tolnay-Knefély György

Republic Group

Head of Digital

Tőrös Balázs

Fastbridge

Head of Concept Team

Varga Attila

Progressive

Head of Digital

Vasák Benedek

A38

kreatívigazgató

Vida Gusztáv

Greenroom

kreatívigazgatóZSŰRIELNÖK

Zalai Ágnes

vezérigazgató

Nosalty

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett, Rajk László Szakkollégistaként. 1999 óta foglalkozik online marketinggel. A Concorde Értékpapír Zrt. online üzletágában kezdte pályafutását, majd online játékfejlesztőként dolgozott a Szerencsejáték Zrt-nél. Ezt követte az Edison NTW reklámügynökség, majd a Miniszterelnöki Hivatal. 2009-ben csatlakozott a Nosalty-hoz, vezetése alatt a Nosalty független magyar cégként vált piacvezető online receptoldallá és gasztromagazinná, a TOP15 magyar online médium egyik szereplőjévé. A Nosalty-t idén megvásárolta a Central Digitális Média Kft, ahol digitális stratégiai tanácsadóként folytatja munkáját.

MAKSZ delegáltjai

Biró László

ügyvezető

Mediator Group

A Mediator full service reklámügynökség vezetője. Médiás pályáját a hat Reklámügynökségnél kezdte, ahol 7 éven keresztül tervezett médiát. Másfél évig a Hammer senior médiatervezője, ahol a Tesco teamet irányította. 2013-ban csatlakozott a Mediatorhoz, amely jelenleg az egyik legnagyobb full service ügynökség a piacon.

Bujdosó Bianka

ügyfélkapcsolati vezető

ACG

Az ország egyik első bloggere, az OurFashion alapítója, aki azóta számos online magazint megjárt szerkesztőként és újságíróként. Reklámügynökségi karrierjét 8 évvel ezelőtt a social media területén kezdte majd az ACG digitális stratégája lett. A Brain Bar Budapest kommunikációs csapatának külsős tanácsadója.

Varga Gábor Zoltán

Digital Business Director

Café Communications

Digitális stratégiai szakember, több, mint 10 éves kommunikációs és marketing tapasztalattal, lokális és globális projekteken egyaránt.
2007 és 2015 között az EMEA piacokra szállító holland-magyar digitális ügynökség, a Quince magyarországi operációjának egyik vezetője client services és business development oldalon, 2015-től pedig a Café Communications digitális üzletágának stratégiai és üzleti vezetője.
Az elmúlt 3 évben fő fókuszterülete a Z és Y generáció aktiválása, valamint a márkázott tartalmak és az influencer marketing szerepe a márkák kommunikációjában.

Kreatív delegáltjai

Kurunczi Anita

Advertising & Communication Director

ALDI Magyarország

Szelei Szabolcs

Chief Marketing Officer

HTTPOOL

A Httpool (a Sony Pictures leányvállalata) Európáért és Ázsiáért felelős marketing vezetője. Pályáját a Jobmonitor.hu (később Profession.hu) társalapítójaként kezdte, majd 6 évet évet töltött márka menedzserként a Procter & Gamble-nél. Ezt követően lett a Reckitt Benckiser kategória menedzsere, 2009-től pedig már a Nike marketing igazgatója volt. 2012-ben tért vissza a tech iparághoz, mint a Google marketing igazgatója, ahol 3,5 évet töltött, itt alkotta meg a Google Ground oktatási központot, ötletgazdája és társvezetője volt a Ki Mit Tube tehetségkutató projektnek.

Szerényi Szabolcs

főszerkesztő-helyettes

Kreatív

A Kreatív főszerkesztő-helyettese, újságíró. A Corvinuson végzett marketing és marketingkommunikáció szakirányon. Szerkesztette a Közgazdász című egyetemi lapot, dolgozott piackutató cégnél, majd a Napi Gazdaság munkatársa lett. A Kreatív csapatához 2010-ben csatlakozott. Az újságírás mellett irodalommal foglalkozik, rendszeresen jelennek meg novellái és versei folyóiratokban. Az általa tervezett, társadalmi témákat feldolgozó plakátokat többször bemutatták az ARC plakátkiállításon.

IAB delegáltjai

dr. Láng Zoltán

értékesítési vezető

CEMP Sales House

Az Esztergomi Ferences Gimnázium után a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte diplomáját, majd a Corvinus Egyetem MBA képzésén vett részt. Orvosi egyetem és 3 év mentőzés után egy éles váltással a médiás karrierjét a Rádió 1-ben kezdte, majd helyi rádiók, Roxy rádió és végül a Danubius rádió ügynökségi csoport vezetői pozíciójából ült át 12 év rádiózás után a print világába. A Sanománál az ügynökségi csoportot vezette 5 évig. 2014 óta van a digitális világban a Cemp Sales House értékesítési vezetőjeként. 2016-tól vesz részt az IAB Médiaszekciójának a munkájában. Szabadidejét kislányával vagy sportolással tölti.

Horváth Tamás

kereskedelmi igazgató

Adaptive Media

Az Adaptive Media kereskedelmi igazgatója, 2004-ben végzett a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán, és 2008 óta erősíti az Adaptive Media csapatát. Korábban a Café Connection Reklámügynökség projektmenedzsereként szerzett szakmai tapasztalatokat.

Sólyom Balázs

Online igazgató

UPC

Sólyom Balázs 2017 januártól irányítja a UPC online divízióját, online igazgatóként. A felelősségi körébe tartozó területekkel biztosítják és felügyelik a teljes magyarországi vállalat digitális jelenlétét. Pályafutása 2009-ben kezdődött az Invitelnél, ahol előbb gyakornokként, majd 2010-től online marketing tanácsadóként tevékenykedett. 2013-ban kérték fel az online terület vezetésére, amit 2017 januárjáig látott el! Munkáját az elmúlt években Content Marketing Award, Effie és az Év Honlapja szakmai díjakkal ismerték el. Emellett a Metropolitan Egyetemen is oktat digitális hatékonyságmérést.